Betuwe Bewust Vitaal, onderdeel bedrijfszorg van onze praktijk, helpt werknemers en werkgevers gezond te worden en te blijven! Een op maat samengesteld gezondheidsbeleid biedt uw bedrijf of organisatie inzicht in en overzicht en toezicht op de gezondheid van medewerkers. De Gezondheidscheck is het startpunt van een goed beleid dat is gericht op duurzame inzetbaarheid van medewerkers (bevlogenheid, fysieke belasting en vitaliteit). Bewustwording en interne motivatie zijn belangrijke effecten van de Gezondheidscheck. Daarnaast biedt de check inzicht in het aantal medewerkers met een dalende productiviteit.

Persoonlijke gezondheidscheck

Aan de hand van een vragenlijst en fysieke testen, allemaal op maat samengesteld, voeren we een 0-meting uit. Alle deelnemers ontvangen een overzichtelijk persoonlijk rapport dat een uitstekend beeld van hun gezondheid geeft. Verbeterpunten worden besproken.

Duurzame inzetbaarheid

Na het opstarten ondersteunt en adviseert Betuwe Bewust Vitaal bedrijven bij het invullen van het verdere gezondheidsbeleid gericht op duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. Zo bieden we programma’s om de fitheid te vergroten en de motivatie hoog te houden. Hogere productiviteit en beheersing van het verzuim zijn daar de effecten van. Op het gebied van vitaliteit en mentale klachten hebben wij een adviserende rol en hebben we samenwerkingsverbanden met gespecialiseerde bedrijven.

Eerst informatie? Dat kan ook.

Interesse neemt u dan een kijkje op onze website van Betuwe Bewust Vitaal. U kunt ook vrijblijvend telefonisch of per mail met ons contact opnemen.

Uw contactpersoon:

Stefan Uebersezig