Betuwe Bewust Vitaal biedt met Bedrijfszorg maatwerkdiensten aan, gericht op verzuimpreventie en –beheersing en een snelle en verantwoorde werkhervatting.

Grip op verzuim

Met Bedrijfszorg houdt u grip op verzuim door zekerheid, gemak en tijdwinst. Door de rapportage van de coach houdt u zicht op de voortgang van de werkhervatting en de aangeleerde vaardigheden. Begeleiding op de werkplek bevordert een snelle, maar zeker ook verantwoorde werkhervatting. Er gaat geen tijd verloren aan reistijd van uw medewerker, hij kan na de begeleiding meteen de gezonde werkhoudingen oefenen. De trainingen kunnen ingezet worden voor alle medewerkers in alle branches, waaronder bouw, transport, zorg, installatie én bij leerlingen- en beroepsopleidingen. Het inzetten als herhalingstrainingen is een andere mogelijkheid. De inhoud wordt dan afgestemd op de aandachtspunten of speerpunten binnen het bedrijf of de betreffende afdeling.

Bedrijfszorg bestaat uit drie trainingen; Coaching on the Job Individueel of Groepsgewijs en Check on the Job. Deze trainingen worden zowel apart als in combinatie aangeboden.

Eerst informatie? Dat kan ook.

Interesse neemt u dan een kijkje op onze website van Betuwe Bewust Vitaal. U kunt ook vrijblijvend telefonisch of per mail met ons contact opnemen.

Uw contactpersoon:

Stefan Uebersezig